Vacature Voorzitter Stichting

Wordt de nieuwe voorzitter van Stichting Scouting Generaal Roothaan in 2024!

Ben jij een geboren leider met een passie voor scouting en gemeenschapsontwikkeling? Stichting Scouting Generaal Roothaan zoekt een nieuwe voorzitter die ons bestuur wil leiden. Als voorzitter ben je het gezicht van onze stichting, waarbij je de algemene aansturing verzorgt en de stichting vertegenwoordigt naar de gemeente en externe partijen. Je leidt onze bestuursvergaderingen en zorgt voor een veilige omgeving waar open discussies mogelijk zijn.

Je speelt een rol in het motiveren en adviseren van bestuursleden en je werkt nauw samen met de andere bestuursleden om de stichting effectief te besturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een meerjarenbeleid, jaarplan en de taakverdeling binnen het bestuur. Wij zoeken iemand die communicatief sterk is, de doelstellingen van Scouting Nederland onderschrijft en bereid is zich verder te ontwikkelen in deze rol.

De functie vraagt een inzet van ongeveer 8 uur per maand, met vier bestuursvergaderingen per jaar, naast andere formele momenten en groepsactiviteiten. Heb je zin om een positieve impact te maken op onze scoutinggemeenschap? Meld je dan aan als onze nieuwe voorzitter en help ons om scoutingervaringen onvergetelijk te maken.

Interesse?
We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of jij de geschikte persoon bent!
Stuur een bericht naar stichting@roothaangroep.nl.

Klik op 'Functieomschrijving Voorzitter’ hieronder voor meer informatie over deze functie.

Bijlagen bij Vacature Voorzitter Stichting