Stam

Na een drukke week is het heerlijk thuiskomen bij je Scouting familie. Rustig de week doornemen of flink aan de slag met uitdagende programma's, wat jij wil!

Leeftijd: 21+
Opkomst: 22:00 tot 0:00 uur

Je tweede familie

Het laatste station van de scoutingspeltakken is de Nunc Est Bibendum stam, of kortweg "de Nunc". Iedere vrijdagavond, na de jeugdopkomsten, komt de stam bij elkaar in de Vierde Blokhut, een gezellig honk met een hoog kroeggevoel. Het is het moment bij uitstek om gedachten uit te wisselen met andere speltakleiders, Scoutingactiviteiten te doen die bij jouw speltak niet haalbaar zijn of gewoon gezellig te kletsen rond een kampvuur. Het gros van de stamleden zit al sinds jonge leeftijd met elkaar op Scouting, waardoor er binnen de stam een echt familiegevoel heerst. 

Blader door de Stam-agenda
Meer nieuws van de Stam? Bekijk alle nieuwsberichten

Kom eens langs

De Stam bestaat grotendeels uit leiding, kaderleden en andere vrijwilligers die zich inzetten voor onze groep. Wil je in een informele sfeer kennismaken met de Roothaangroep en haar vrijwilligers? Kom dan een keer langs op vrijdagavond in de "Derde Blokhut".

Je gegevens

Wat we verder graag willen weten

* = Verplicht veld

Meedoenarrangement

Gemeente Doetinchem heeft voor inwoners met een laag inkomen een regeling, het Meedoenarrangement. Het Meedoenarrangement heeft een gevarieerd aanbod voor inwoners om mee te doen aan de samenleving. Het aanbod is onderverdeeld in drie onderdelen: Sport en cultuur, (bijvoorbeeld zwemles of bezoek aan een theater), Educatie (bijvoorbeeld schoolmateriaal of een workshop gezond koken) en Welbevinden (bijvoorbeeld een dagje uit). Per onderdeel kan gekozen worden uit activiteiten van deelnemende aanbieders. Scouting Roothaangroep is een van de aanbieders. Als product hebben we het jaarlidmaatschap van onze groep en de bijdrage van de zomerkampen. Voor meer informatie kijk op de site van de gemeente Doetinchem.

Meedoenarrangement