Vacature Penningmeester Stichting

Gezocht: Nieuwe Penningmeester voor Stichting Scouting Roothaan in 2024!

Heb jij een hart voor financiën en een passie voor scouting? Stichting Scouting Roothaan zoekt een betrokken en vaardige penningmeester om ons team te versterken. Als penningmeester beheer je de financiën van de stichting en zorg je voor het opstellen van de begroting, jaarrekening en meerjarenraming. Je zorgt voor een solide financieel beleid, beheert online accounts en zorgt voor de betalingen en verzekeringen. Dit is een geweldige kans om een essentiële rol te spelen in het financieel welzijn van onze stichting en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze scoutingactiviteiten.

Wij zoeken iemand met algemeen financieel inzicht, ervaring of opleiding in financieel beheer, en goede computervaardigheden. Affiniteit met vrijwilligerswerk en scouting is een pre. Je bent communicatief sterk, onderschrijft de doelstelling en het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland, je bent bereid je voor deze functie in te zetten en jezelf verder te ontwikkelen.

De functie vraagt een inzet van circa 10 uur per maand, inclusief bestuursvergaderingen en groepsraden. Ben jij de persoon die we zoeken en klaar om een sleutelrol te vervullen binnen ons bestuur? Heb je zin om een positieve impact te maken? Meld je dan aan als onze nieuwe penningmeester en help ons om scoutingervaringen onvergetelijk te maken.

Interesse?
We gaan graag het gesprek met je aan om te kijken of jij de geschikte persoon bent!
Stuur een bericht naar stichting@roothaangroep.nl.

Klik op 'Functieomschrijving Penningmeester’ hieronder voor meer informatie over deze functie.

Bijlagen bij Vacature Penningmeester Stichting