Zomerkamp Heckto: Merkenveld Brugge

Dit jaar zijn wij op zomerkamp geweest naar het terrein 'Merkenveld' in de buurt van Brugge.

We hadden een heel groot veld beschikbaar voor alleen ons zessen. De eerste zaterdag gingen we rijden naar het terrein, alles opbouwen en het terrein verkennen. Op zondag kwamen Hathi en Odyle langs en konden we met de Her-roding (kampdoop) beginnen. Dit bestond uit een parkour over het hele terrein met allerlei activiteiten en natuurlijk snacks voor onderweg ;).

Maandag was de sportdag. We kwamen erachter dat slagbal met z'n zessen toch niet helemaal werkt, maar toch hebben we ons wel vermaakt, ook met de achery attack set. 's Middags gingen we nog naar een klimpark in de buurt. Dinsdag gingen we suppen op zee. Dat was erg uitdagend, maar wel supergaaf om te doen.

Woensdag bezochten we Brugge, waar we naast de stad ook brouwerij De Halve Maan hebben verkend. Donderdag was de hikedag. Het enige probleem was dat we 's ochtends nog geen route hadden. Toen gingen we eerst maar een rondje in het bos lopen en daarna na een doolhof in de buurt.

Vrijdag wilden we eigenlijk nog naar het strand, alleen zat het weer niet echt mee. Dus besloten we om nog maar een keer naar Brugge te gaan. We hadden alleen geen zin om parkeergeld te betalen, dus reden we elke twee uur de auto eventjes uit de parkeergarage om er vervolgens weer in te gaan. Zaterdag hadden we alles weer ingepakt en zijn we weer teruggereden naar de Roothaan.

Het was al met al een enorm geslaag kamp! Het weer was, ondanks de voorspellingen, top, we hebben superleuke dingen gedaan en een hele gezellige week gehad met elkaar.

Voor vertrekLangs de BurgerkingZomerkamp Heckto: Merkenveld BruggeZomerkamp Heckto: Merkenveld BruggeNa de Her-rodingZomerkamp Heckto: Merkenveld BruggeIn BruggeZomerkamp Heckto: Merkenveld BruggeZomerkamp Heckto: Merkenveld BruggeZomerkamp Heckto: Merkenveld BruggeNa de hikeZomerkamp Heckto: Merkenveld Brugge