Tijd voor avontuur!

Tijd voor avontuur! Het nieuwe evenement van scouting Nederland, had zijn aftrap op zaterdag 2 oktober en dat mocht gevierd worden met een feestje. Dus mochten alle bevers een vriendje of vriendinnetje meenemen. Nou, daar hebben ze goed gehoor aan gegeven... 18 bevers maarliefst!

Na de opening, waarbij we niet alleen moesten wennen aan dat we weer mochten dansen (eindelijk na ruim anderhalf jaar) was de kring ineeens mega groot! Gingen we met alle bevers het bos in om spons-water-vuur te spelen. De bedoeling van dit spel is om zoveel mogelijk kaartjes te winnen. Daarbij wint spons van water (water wordt immers opgezogen) water van vuur (het vuurtje gaat uit als je er water over heen gooit) en vuur van spons (de spons vliegt in de fik). 

Daarna hebben we allemaal een grote tak gezocht, zodat er een broodje aan gebakken kon worden. Die ging er wel in bij de bevers :)
En tja, toen was de opkomst alweer afgelopen. De vlag werd weer naar beneden gehaald en alle bevers kregen een mooie 'vrienden' badge. We hopen natuurlijk dat al die enthousiaste vriendjes en vriendinnetjes ook lid worden van scouting!

Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!Tijd voor avontuur!