Scouts LEK-kamp 2021

Het startschot is gegeven, we mogen weer op kamp! Om dit te vieren konden eindelijk de Scouts het een ‘Leer Elkaar Kennen’-kamp houden.


Op de vrijdagavond begonnen de Scouts met het opzetten van de tenten. Dit ging verassend goed, in een mom van tijd stonden alle tenten perfect op. Daarna begon het bosspel waarbij er gehandeld werd met meme’s voor NTF’s. Er is tijdens het spel flink veel gehandeld. Uiteindelijk zijn er zelfs een crypto miljonairs uit ontstaan, waar een weekendkamp allemaal wel niet goed voor is. Door de hevige regenbuien moesten we helaas eerder stoppen dan gepland, maar gelukkig was er nog wel tijd voor een potje Weerwolven van Wakkerdam.


Daarna zijn de scouts allemaal netjes gaan slapen.


Ze hadden deze energie namelijk goed nodig voor de ochtendgymnastiek. De middag is goed besteed aan het bijspijkeren van de EHBO-kennis, superhandig! Verbandjes leggen, stabiele zijligging, het correct bellen met een hulplijn, de scouts kunnen het nu allemaal.

Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021Scouts LEK-kamp 2021