Overvliegen 2021

Afgelopen weekend was het weer zover: Overvliegen! Aan het begin van het seizoen vliegen de oudste leden van elke speltak over naar de volgende speltak. Dit jaar stond het overvliegen in het teken van de spelvisie SCOUTS. Hierbij heeft elke letter van het woord SCOUTS een betekenis die iets te maken heeft met scouting. S - samen, C - code, O - outdoor, U - uitdaging, T - team en S - spel.

De overvliegers kregen van tevoren een ticket om over te vliegen, waarop ze deze zes letters als stempels moesten verzamelen. Voor elke letter was er een activiteit, zoals Levend mastermind, slacklinen en een luciferkunstwerk bouwen.

Nadat de overvliegers alle stempels hadden verzameld, konden ze overvliegen. Hiervoor werden de tickets eerst gecontroleerd. Daarna konden ze via een gepionierde stormbaan van de ene naar andere speltak gaan.

Het waren twee heel geslaagde opkomsten. Wij wensen alle overvliegers enorm veel plezier bij hun nieuwe speltakken!

Zo hoog mogelijke toren bouwenLuciferkunstwerkOvervliegen 2021SlacklinenAfstempelenPlanken :)Openen zaterdagReuze spijkerpoepenHoogste toren bouwenSlacklinenDe stormbaanOvervliegen 2021Overvliegen 2021