opkomsten Bevers najaar 2020

Al aan het begin van de herfst zijn we het bos in geweest om herfstmaterialen te zoeken. De bevers kwamen terug met zakken vol blaadjes, dennenappels, eikeltjes, takjes, schors en zelfs wat steentjes. Op de steentjes na, hebben we alles goed laten drogen. Om er vervolgens prachtige schilderijen van te maken!
De volgende opkomst hebben we het 'postbode spel' gedaan. Er was post voor alle bewoners van Hotsjietonia en de bevers hebben deze keurig bezorgd. Het viel wel op dat Professor Plof heel populair was.
Daarna zijn we aan de slag geweest met een 'story board' opkomst, op initiatief van de bevers zelf. Eerst een soort stripverhaal uittekenen, daarna dit op de foto zetten en na een kleine bewerking van Keet; kregen ze een week later allemaal hun eigen versie uitgeprint mee naar huis.
De ena laatste opkomst zijn we bezig geweest met EHBO. Alle knuffels hadden blijkbaar heftige verwondingen opgelopen, maar werden door de bevers vakkundig voorzien van een verbandje. Daarnaast werden natuurlijk ook de basisregels rondom veiligheid doorgenomen. Bijv. wat doe je als er een ongeluk is gebeurd? We hopen natuurlijk dat dit nooit voorkomt, maar het is wel goed om te weten wat je dan moet doen. 

Herfstschilderijen
Herfstschilderijen
Storyboard
Storyboard
Storyboard
Postbode spel
Postbode spel
EHBO
EHBO
EHBO
EHBO
EHBO