Oempa loempa!

Alle welpen waren uitgenodigd om langs te komen bij de snoepfabriek van Willy Wonka en Sjakie. De uitnodiging was noet zomaar, maar de welpen werden gevraagd te komen om samen een nieuw soort snoep te maken.

Bij aankomst keken de welpen even gek op, want er liepen allemaal figuren rond die geen Nederlands konden spreken. Ze zeiden alleen maar "oempa loempa". Zoals je misschien al denkt, waren dat de oempa loempa's. De werknemers van de fabriek. Zij bedienen alle machines en zorgen dat alles goed verloopt. 

Gelukkig had Willy een snoepje gemaakt, waardoor iedereen de oempa loempa's konden verstaan. 


Nadat iedereen zich had voorgesteld kwamen de welpen erachter dat de viendin van Willy, Lilly helemaal niet van snoep houdt! 

Dit ging dan ook helemaal niet goed tijdens de demonstratie van de snoepmachine, want Lilly gooide ineens groente in de machine. Hierdoor ontplofte de machine en was hij kapot. 

De welpen hebben het hele weekend geholpen met het vinden van de onderdelen en het maken van de machine. Daardoor deed de machine het aan het eind van het weekend weer! 

De welpen hebben er meteen van geproeft, want de chocolade uit de machine was in fonteinen gedaan waardoor ze fruit met chocolade hadden. Gezond en chocolade, Willy en Lilly waren beide tevreden. 

Het was een geslaagd kamp met veel te veel snoep en zoetigheid. Gelukkig was Lilly er met haar groente en fruit!

Oempa loempa!Oempa loempa!Oempa loempa!Oempa loempa!Oempa loempa!