Nieuwjaarsreceptie

Het was weer zover, de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor alle kaderleden van de Roothaangroep. Een kaderlid is een vrijwilliger binnen de groep (leiding, klusteam, bestuur enz.).
De kaderleden waren door de koningin van Ham, de spiegel en haar koninkrijk uitgenodigd om mee te doen aan deze activiteit. Ben je benieuwd wie de koning is? Lees dan even het stukje over het zomerkamp van de welpen ;)


De kaderleden waren uitgedaagd deel te nemen aan een moeilijke auto hike. De hike was een route die ze met de auto moesten afleggen en die route kregen ze door verschillende vragen te beantwoorden en route technieken te gebruiken. Als ze een vraag goed hadden beantwoord kregen ze contact met de spiegel van Ham. Dit is niet zomaar een spiegel, maar een pratende spiegel! Deze spiegel hielp de teams verder op weg. Als ze dit goed deden kwamen ze onderweg langs een aantal posten. Bij deze posten kregen ze een onderdeel van het amulet. Uiteindelijk is iedereen aangekomen bij de laatste post. Hier kregen ze het laatste onderdeel van het amulet en hebben ze het volgende programma onderdeel ontvangen; de hello ham box.


Thuis aangekomen konden de teams gaan koken onder instructie van ‘the swedisch chef’.
Na een lekker maaltijd was het tijd voor het laatste programma onderdeel; een online pubquiz en een muziek bingo!
Iedereen heeft erg genoten van deze zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie en we zien erg uit naar volgend jaar!

 

Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie Nieuwjaarsreceptie