Koningsdag 2018

Koningsdag begon echter al met Koningsnacht... Voorbereidingen. Aanhanger inpakken en 700 vakken tekenen. Ondanks dat het team klein was, stonden de vakken er zo op. Er bleken ook nog ware Picasso's in ons midden ;)
's Ochtends kraaide de (root)haan ook al weer op tijd, om 7 uur waren de eerste aanwezig. Wat verdwaalde busjes werden verjaagd van de Veentjes en wat vermiste vakken opgespoord. Om 8 uur kreeg ook de infostand vorm en werd het parcours opgebouwd. De geheime mysterieuze voeldozen werden ingericht en oei... wat waren die voorwerpen moeilijk te raden. Toch waren er een paar kinderen die ze alledrie goed hadden! Zij hebben hier via e-mail persoonlijk bericht van gekregen. Voor de statistieken: in de 9- doos zaten: een scoutingfluit, een scoutingdas en een stuk touw. In de 9+ doos: een firesteel, een kompas en een tentharing. 
Om 2 uur was het alweer afgelopen... tenminste, de kindervrijmarkt en de activiteit dan. Want dan begint pas het echte werk, opruimen! Als ware vuilnismannen (en vrouw) trokken we door de binnenstad. De aanhanger bleek te klein en de 3 containers ook, maar de stad is weer schoon. Op naar een welverdiend drankje en Koningsdag 2019! 

Koningsdag 2018Koningsdag 2018Koningsdag 2018Koningsdag 2018Koningsdag 2018Koningsdag 2018