Installatie Bevers

Op zaterdag 6 oktober hadden de Bevers meteen al weer een speciaal momentje: installatie!

Maar liefst 6 Bevers en 2 leiding (Professor Plof en Steven Stroom) werden geinstalleerd. Steven zou nog bijna de hele installatie in de soep laten lopen, want hij had de beverwet uit het raam laten waaien. Gelukkig zijn de Bevers goede speurneuzen en hadden ze alle stukjes snel gevonden. De wet werd weer in elkaar gepuzzeld en uit het hoofd geleerd door de te installeren Bevers. In de tussentijd werd er door de andere Bevers en Fleur (met hulp van enige opa's en vader) een mooi parcours in elkaar geknutseld. 
Ook dit parcours werd zonder spreekwoordelijke hobbels bedwongen (misschien wel met wat figuurlijke). Daarna was het eindelijk tijd voor de echte installatie. Daar hadden we nog wat extra handjes voor nodig. Gelukkig waren er voldoende geinstalleerde Bevers en een geinstalleerde papa beschikbaar om hierbij te assisteren. Zo kwam het allemaal toch nog goed :) 

Installatie BeversInstallatie BeversInstallatie BeversInstallatie BeversInstallatie BeversInstallatie BeversInstallatie BeversInstallatie BeversInstallatie Bevers