Fleur Kleur badge

Op 5 februari zijn de Bevers begonnen met de Fleur Kleur badge. Voor het behalen van de badge doen de bevers vier opkomsten activiteiten die passen bij het themafiguur, in dit geval Fleur Kleur. Het activiteitengebied van Fleur is Expressie, dus creatieve activiteiten staan op het programma!

Ze zijn de eerste week begonnen met het maken van auto's voor een echte drive-in bioscoop. Wielen, een stuur en natuurlijk de favoriete kleuren mochten niet ontbreken. Die week erna hebben we in de auto's al de eerste film gekeken. Keet (de dochter van Fleur) die een schilderij voor haar moeder wil maken. Dit gaf zoveel inspiratie dat de bevers bedachten om ook een eigen film te gaan maken. Scripts werden geschreven en de eerste attributen verzameld. Volgende week gaan we filmen... spannend! 
Maar dat filmen verliep soepel. Een speurtocht uitzetten, een hut bouwen en erin slapen, een binnen kampvuurtje en een buiten kampvuurtje. We zullen het maar niet hebben over hoeveel werk het kost om hier uiteindelijk een film van te maken (credits@Keet)

Op 5 maart hebben we de drive-in bioscoop weer opgebouwd en mochten ook de ouders komen kijken wat we ervan hebben gemaakt.
Eerst nog even een bakje knutselen voor de popcorn (dat hoort natuurlijk wel bij een echte bioscoop). Wat was de film gaaf geworden, met open mond zat iedereen te kijken. Nu weten de ouders ook wat wij doen bij scouting! Daarna was het tijd voor de uitreiking van de badges en niet te vergeten het cadeau voor Fleur. Zij gaat dit mooie schilderij boven haar bed hangen. 

Fleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badgeFleur Kleur badge