Familieopkomst Bevers en Welpen

Om de familieleden van de Bevers en Welpen eens te laten zien, wat wij zoal doen bij scouting. Was het hele gezin uitgenodigd. Nou... dat hebben we geweten. Broertjes, zusjes, opa's, oma's en natuurlijk alle ouders; waren paraat. Per jeugdlid was er een aftekenkaart met daarop de 8 activiteitengebieden. Op elke post kon je iets anders doen. Blaaspijpschieten bij Sport&Spel, spikozo bij Veilig&Gezond, routetechnieken en knopen bij Uitdagende Scouting Technieken (UST), pootafdrukken zoeken met Bas Bos bij Buitenleven, neusverven met Fleur en Keet Kleur bij Expressie, de progressiematrix bij Identiteit, informatie over Jantje Beton en Nederland Schoon (inclusief afvalquiz) bij Samenleving&Internationaal. 

In de tijd dat iedereen bezig was met alle activiteiten; heeft onze Kitchen Crew achter maarliefst 6 gasstellen met daarop 12 pannen gestaan. Doe dit ruim anderhalf uur en je hebt HEEL VEEL pannenkoeken! MMmmmm... ze waren heerlijk :) 

Familieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en WelpenFamilieopkomst Bevers en Welpen