Eindejaarskampvuur

Het jaarlijkse eindejaars kampvuur van de Roothaangroep was dit jaar op uitnodiging van de Sultan Dutar Nitu in zijn prachtige paleistuinen. Deze paleistuinen leken wel verdraaid veel op ons terrein ;-). De Sultan zou ons trakteren op een prachtige Arabische avond maar hij had een probleem: de geest die al zijn wensen vervulde was in staking!

De geest had drie eisen voordat hij weer de wensen van Sutan Dutar Nitu zou vervullen. Hij eiste een huisdier, een vriendin en dat hij voorzien zou worden van eten en drinken.
Samen met de Fakir Marok Fakdar en alle leden, broertjes, zusjes en ouders van de Roothaan ging de Sultan aan de slag. Ondanks dat er niet volledig aan de eisen werd voldaan (zoals de hij vooraf had bedacht) was de geest tevreden en stond hij weer ten dienste van de Sultan.
Nu had de Sultan een ander probleem want de Fakir Marok Fakdar wou ook betaald worden voor zijn diensten aan de Sultan. Geld had de Sultan niet en dit kon de geest ook niet toveren. Fakir Marok Fakdar had personeelsproblemen, zijn mensen waren altijd chagrijnig. Als wij hem enkele grappen konden leren en enkele lachtechnieken zou de Fakir tevreden zijn. Dit lukte en overal kwamen lachende gezichten tevoorschijn, zelfs bij zijn eigen personeel. Zo konden we de avond en het jaar 2017 gezellig met zijn allen afsluiten!