Carnavalsopkomst Bevers en Welpen

Terwijl de helft van de leiding en kinderen waarschijnlijk al in de carnavalsoptocht loopt, hebben wij met de andere helft nog een geweldige carnavalsopkomst. ALAAF!
Bij het openen blijkt tot onze grote verbazing projectontwikkelaar Ad de Vries weer te zijn opgedoken. Wat krijgen we nou... die hadden we toch in Apeldoorn achter gelaten?! Gelukkig hoeven we dit keer geen ontwerpen te maken en kunnen we direct aan de slag. Met carnavalsbingo, sjoelen, hoedendans, een ballonnenparcours, levend boter kaas en eieren of de muis in zijn holletje blazen. Wanneer alle activiteiten klaar zijn en we onze kelen hebben gesmeerd met limo, mogen we onze carnavalskleding op de catwalk showen. Daarna nog een dansje (of even buiten spelen) en de opkomst is alweer voorbij. In rap tempo wordt de vlag gestreken en verhuizen diverse leiding en kinderen naar de stad. Nog snel ff de optocht kijken :) 

Carnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en WelpenCarnavalsopkomst Bevers en Welpen