BeverDoeDag en Jungledag 2021

Dit jaar geen fysieke BeverDoeDag en Jungledag... toch nog iets teveel corona maatregelen om met de hele regio bij elkaar te komen. Maar wel een online Scouttrack, waar maarliefst 600 bevers & welpen uit de regio aan deelnamen!

De Roothaan deed met 3 teams mee, om het ook voor de kids nog een beetje leuk te houden. Daarmee ontstond meteen ook een onderlinge competitie :) Door allerlei verschillende opdrachten te doen (en daarmee punten te verdienen) konden vragen beantwoord worden en dit zorgde voor de punten. De jury was er maar druk mee om alle superleuke inzendingen te beoordelen. Sommige welpen gingen wat creatief met de verschillende opdrachten om (ja, de auto van Akela bestaat uit 10 verschillende onderdelen) en wat hebben we gelachen om de haka (red. imponerende dans uit Nieuw-Zeeland, tevens ingezet bij rugby).

 

team 1team 2team 3de jurykaartenhuisknopenbord 2.0logoschuimpartymegadashamsteren 1hamsteren 210 sokkentaartformule 1clubhuis van legopannenkoekletter 1pannenkoekletter 2toren van 10 onderdelenintentsuitslag 1e weekenduitslag 2e weekend