Verhuur

Onze accomodatie leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten en (school)kampen. Neem een kijkje in onze gebouwen en op ons terrein.

Accomodaties

Wil je een weekend of kamp organiseren en ben je op zoek naar een mooie ruime locatie? Kom dan naar de Roothaanhoeve in Doetinchem. Het Hanehuus en de twee blokhutten worden verhuurd aan scholen, jeugd- en jongerenverenigingen en andere scoutinggroepen. Het verhuur aan particulieren is alleen na overleg met de verhuurder mogelijk. De gebouwen en het terrein zijn alleen te huur op tijden dat de scoutinggroepen geen opkomsten hebben. Ook voor een dagdeel of een avond zijn de gebouwen te huur. Heeft u interesse om een van onze gebouwen te huren, vul dan het reserveringsformulier in.

Accomodaties

't Hanehuus

Wij beschikken over een groot gebouw met 2 lokalen van ieder ruim 40 m2, aan de voorkant voorzien van een groot terras met uitzicht op het groen. Het gebouw is rolstoelvriendelijk en heeft een dames- en herentoiletruimte, de laatste met een douche. Daarnaast is er een mindervalidentoilet met een douche. De grote keuken is voorzien van een flinke koelkast en diepvriezer, koffiezetapparaat, waterkoker, elektrisch fornuis en afwasmachine.

Naast 't Hanehuus beschikken we nog over 2 houten blokhutten. De meeste huurders gebruiken deze 2 bijgebouwen als slaapvertrekken. Samen geschikt voor zo'n 40 slaapplekken.

't Hanehuus
't Hanehuus

De Boerderij

De Boerderij

We waren trots op onze monumentale scoutingboerderij. Helaas heeft een brand de boerderij en inventaris in 2016 volledig verwoest.

In 2018 gaan we concrete plannen maken om op de plek van de boerderij een nieuw scoutinggebouw neer te zetten.

Met 't Hanehuus erbij hopen we zo een nog betere accommodatie te kunnen bieden aan de scouting en andere gebruikers.

Het terrein

Het terrein

Het buitenterrein is geheel omheind en voorzien van een groot grasveld dat verlicht kan worden. Hier mogen eventueel ook eigen tenten worden opgezet. Graven en boren in het grasveld is echter streng verboden. Ook is er een mooie grote kampvuurcirkel aanwezig, die voorzien is van verlichting en elektriciteitsaansluitingen. In de kampvuurcirkel is een podium aanwezig.

De Koekendaal

Direct naast ons terrein ligt het grote recreatiegebied "De Koekendaal". De Koekendaal bestaat voor het merendeel uit een groot bosgebied, welke geschikt is voor spannende tochten, uitdagende spellen en diverse avonturen. Naast alle bomen is er ook een grote speeltuin, een lange glijbaan, een kabelbaan en een kinderboerderij te vinden in deze mooie natuur.

Toch zit u niet al te afgelegen van de bewoonde wereld, want een klein winkelcentrum, met supermarkt, drogist, slijterij, bakker en slager ligt op nog geen kilometer afstand van ons terrein.

De Koekendaal
De kinderboerderijDe lange glijbaanEen van de vennen in het bosActiviteiten in het bosOude waterput

Prijzen

Kosten

Huurprijzen (prijzen zijn per dag)

Huurprijs per persoon: € 5,00
Servicekosten (o.a. gas/water/licht en afvalverwijdering): € 25,00
Borgsom: € 200,00 * eenmalige kosten

Komt u met minder dan 25 personen dan rekenen wij een vast bedrag van € 125,00 per dag voor de huurprijs (excl. servicekosten en borg).


Optioneel bij te huren

Twee blokhutten: € 25,00 per dag
Opslag van goederen voor aankomst (eigen risico): € 15,00 per dag * mits mogelijk
Plaatsen kleine tent: € 2,50 per tent per week
Plaatsen grote tent: € 10,00 per tent per week
Biertafelset (1 tafel, 2 banken, 4 sets beschikbaar): € 2,50 * per set per week
Pionierhout: € 12,50 per week

Kosten

Kalender

Bent u geïnteresseerd in het huren van onze accomodatie? Kijk dan in onderstaand agenda of het terrein beschikbaar is.

Blader door alle agenda's
Beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Niet beschikbaar

Reserveren

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze accomodatie en is deze nog beschikbaar op die datum? Vul dan onderstaand formulier in.  Wij nemen binnen 5 werkdagen contact op om de aanvraag te bevestigen.

Gegevens contactpersoon

Gegevens verhuur

* = Verplicht veld